Premierul Tariceanu a avertizat ieri ca acuzatiile fostului sef al DGA la adresa ministrului Vasile Blaga, de care a aflat din presa, sunt ingrijoratoare si le trateaza cu prudenta.
Seful guvernului a anuntat ca va analiza situatia si este posibil sa ceara Corpului sau de Control sa verifice cazul, daca acest lucru se justifica. El a precizat ca asteapta elementele preliminare in acest caz si ca, daca va fi nevoie, va solicita Corpului de Control al Guvernului sa verifice situatia, in cazul in care o astfel de investigatie va fi justificata. "Sunt afirmatii ingrijoratoare si, ca prim-ministru, sunt obligat sa fiu extrem de prudent in asemenea situatii si sa astept o serie de elemente preliminare. Daca voi considera ca e nevoie, avem si alte posiblitati: exista Corpul de Control al Guvernului si voi putea decide o investigatie daca voi considera ca se justifica", a spus Tariceanu, citat de Mediafax. Intrebat ce masuri va lua daca acuzatiile se confirma, premierul a declarat ca nu doreste sa lanseze speculatii care sa fie interpretate diferit in presa, amintind totodata ca aceste acuzatii trebuie mai intai verificate.

"Munca intr-o echipa guvernamentala nu e simpla si pot aparea acuzatii la adresa unor ministri. E un semnal pe care nu-l desconsider, o chestiune foarte serioasa care ma obliga sa verific de trei ori inainte de a decide o data", a spus primul-ministru.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.