Sediul Consiliului de Coordonare al PNL Bucuresti, de pe strada Nicolae Balcescu, a fost spart in noaptea de miercuri spre joi, hotii furand calculatoarele si echipamentele electronice din institutie.

Grupa operativa criminalistica de la Politia Capitalei se afla la fata locului pentru a recolta probe care sa duca la identificarea hotilor. Potrivit politistilor, primul angajat care a ajuns la sediul institutiei a anuntat spargerea. In urma primelor cercetari s-a constatat ca hotii au patruns in sediul PNL, din strada Nicolae Balcescu numarul 21, printr-o fereastra-iluminator, comuna cu blocul invecinat.

Hotii au furat din sediul PNL trei monitoare de calculator, un monitor LCD, un televizor cu plasma si suma de 2.000 de lei noi, iar din primele cercetari nu a reiesit ca ar fi fost sustrase si documente, a declarat ieri purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan.

El a mai spus ca, din primele cercetari, nu exista indicii ca ar fi fost sustrase documente, dar a precizat ca acest lucru va fi stiut cu certitudine doar dupa ce actele vor fi inventariate. Ciocan a spus ca politia a fost alertata in jurul orei 8.30 de un angajat care a ajuns la sediul institutiei. La ora difuzarii acestei stiri, grupa operativa criminalistica de la Politia Capitalei se afla la fata locului pentru a recolta probe care sa duca la identificarea hotilor. La randul sau, vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat ieri la Realitatea Tv, ca singurul obiect care a disparut de la Sediul Consiliului de Coordonare al PNL Bucuresti, a fost un televizor LCD, insa hotii au ravasit sertarele si dulapurile. Orban a declarat ca l-a trimis pe vicepresedintele liberal, Antonel Tanase, la sediul din strada Nicolae Balcescu, pentru a inventaria pagubele produse, in urma jafului petrecut in noaptea de miercuri spre joi, acesta constatand ca niciun obiect de valoare nu a disparut. De asemenea, vicepresedintele liberal a calificat drept "misterios" modul in care au reusit sa patrunda hotii in sediul PNL, deoarece cele doua intrari sunt permanent pazite pe timpul noptii, iar "paznicii ar fi trebuit sa impiedice accesul tuturor persoanelor necunoscute noaptea in cladire".


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.