Nu mai putin de 16 organizatii, insumand 243 de membri, precum si presedintii acestora, au trecut, marti, de la Partid Liberal Democrat Valcea la Partidul Noua Generatie, condus de Gigi Becali, transmite corespondentul NewsIn.
Dan Liviu Popa, fost vicepresedinte al filialei judetene Valcea a PLD, considera ca vinovat pentru aceasta migratie in masa este deputatul Petre Ungureanu, liderul judetean al PLD. "Deputatul Ungureanu confunda o organizatie politica, adica Partidul Liberal Democrat, cu o asociatie familiala (AF). Acesta este PLD Valcea: AF Petre Ungureanu! Am decis ca este un inceput prost si nu putem tolera aceasta situatie. Personal, am contribuit cu cateva zeci de miloane de lei la acest partid. Vine secretara domnului Ungureanu, strange banii fara factura, fara chitanta si nimeni nu da socoteala unde au ajuns banii nostri si ce s-a facut cu ei. Nu sunt singurul in aceasta situatie si am semnale ca, in curand, vor parasi partidul si alti membri din conducerea PLD Valcea, ca de exemplu Ion Dina, presedintele organizatiei Municipale Ramnicu Valcea", a declarat Dan Liviu Popa, prezent la conferinta de presa a PNG Valcea.

Potrivit lui Popa, printre organizatiile care au parasit partidul se afla cele din zona Dragasani, ca Glavile, Amarasti, Creteni, Sutesti, precum si organizatii din zona Calimanesti, coordonate de catre doctorul Constantin Ploscaru. "Astazi (marti) si-a exprimat dorinta sa se inscrie in PNG si presedintele organizatiei Dragasani, una dintre cele mai puternice ale PLD-ului", a mai spus Liviu Popa. La randul sau, presedintele PNG Valcea, Traian Granisteanu, a declarat ca, impreuna cu noile achizitii de la PLD, spera sa obtina la alegerile de la Valcea un scor de aproximativ 30% din optiunile electoratului.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.