"Primul-ministru, fara acordul partenerilor de Alianta si de Coalitie, ia o decizie unilaterala care serveste PSD. Practic, prin decizia luata, primul-ministru se indeparteaza de Alianta si de Coalitie si se apropie de PSD", a sustinut Boc, care a mai precizat ca ministrii PD ramin solidari cu programul de guvernare, "nu cu gesturile unilaterale ale premierului".

Blaga: "Un guvern sustinut de PSD"

"Abia astept sa vad PSD sustinind un guvern monocolor al PNL si un program de guvernare, programul nostru, de dreapta. Pentru ca nu vor putea schimba programul de guvernare, deoarece atunci va trebui schimbat si premierul", a declarat ieri si democratul Vasile Blaga.

Crin Antonescu da ultimatum PD

Vicepresedintele PNL Crin Antonescu (foto) a dat ieri, in numele partidului, un ultimatum democratilor. "Ori sint solidari cu actele guvernului Tariceanu si semneaza documentele guvernamentale, ori pleaca din Executiv. Vremea tertipurilor incercate de PD a trecut. In orice tara din lume, in orice coalitie aflata la guvernare exista reguli foarte clare. Nu mai putem accepta ca PD sa faca figuratie si sa traga foloase din guvernare si in acelasi timp sa faca opozitie la actele premierului si ale Guvernului. Faptul ca ministrii PD nu semneaza nu poate fi acceptat. Lucrurile trebuie clarificate. Ministrii PD ori actioneaza ca ministri ai guvernului Tariceanu, ori parasesc Guvernul.