Comisia de ancheta pentru suspendarea sefului statului, cunoscuta si drept "Comisia Felix", deoarece este condusa de liderul PC Dan Voiculescu, va rasfoi doar documente. Cei pe care parlamentarii i-au invitat la audieri nu i-au "onorat" cu prezenta.
Fostul sef SIE, Gheorghe Fulga, are probleme de sanatate, fiind operat, ministrii PD Radu Berceanu si Anca Boagiu s-au scuzat, invocand deplasarile prin tara sau sedinta de guvern, seful SRI George Maior a cerut mai multe detalii despre subiectele de interes pentru Comisia parlamentara si a amanat intalnirea, pe motiv ca a fost chemat prea din pripa. in plus, consilierul de stat de la Cotroceni, Gabriel Piscociu, a invocat neconstitutionalitatea Comisiei. Piscociu a refuzat sa trimita Comisiei registrul de intrari-iesiri de la Cotroceni sau notele de convorbiri solicitate. Daca lucrurile vor merge in acelasi ritm, parlamentarii se gandesc serios sa ceara o amanare.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.