Fostul partid de guvernamant si formatiunea condusa de catre Dan Voiculescu au semnat la momentul precampaniei electorale pentru alegerile generale un acord care viza o colaborare politica intre cele doua parti. PSD a pierdut insa trenul numit "continuarea guvernarii", lucru la care a contribuit din plin si gestul "moral" al puristilor de a sari in cealalta barca, la carma careia era Alianta PNL-PD, dupa ce a intrat in Parlament pe listele PSD, iar acel acord parea a fi dat uitarii.

Ei bine, nu numai ca la nivel parlamentar, desi tacit, dar sigur, PUR "lucreaza" cot la cot cu PSD, in defavoarea colegilor de coalitie, mai mult, purtatorul de cuvant al social-democratilor, Titus Corlatean, a recunoscut ieri ca cel putin la nivel local, colaborarea dintre formatiunile care nu demult formau Uniunea PSD+PUR continua. "Exista anumite intelegeri la nivel local intre PSD si PUR", a recunoscut Corlatean. El a explicat ca, desi fac parte din tabere diferite, cele doua formatiuni politice nu se pot separa de acele colaborari care vizau formarea consiliilor judetene, precum nici de proiectele "care sunt in beneficiul comunitatii locale". Totusi, Corlatean a negat orice fel de colaborare cu PUR la nivel parlamentar.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.