Consiliul National al coalitiei guvernamentale se va intruni, saptamana viitoare, intr-o prima sedinta, urmand sa ia in discutie problema intelegerilor care mai exista inca, la nivel local, intre PUR si PSD, a declarat, ieri, pentru Mediafax, liderul interimar al PD, Emil Boc.

"O sa cerem sa discutam aceasta problema la nivelul organismului de conducere al coalitiei, nu prin presa. De asemenea, vom cere lamuriri despre existenta unui eventual protocol parlamentar care ar exista intre PUR si PSD, despre care a vorbit Adrian Nastase", a precizat Boc. La aceeasi intrunire va fi dezbatuta si problema "persoanelor dedublate" - fosti membri PSD care au trecut la PUR si au obtinut functii de conducere in structurile locale. "Nu acceptam ca PSD, mascat in PUR, sa se afle in structurile de conducere in teritoriu", a mai spus Boc.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.