Instalarea lui Vanghelie ca presedinte al filialei PSD Bucuresti pare ca produce mai mult entuziasm in randurile celorlalte partide decat in cel al social-democratilor. Cel mai fericit este Radu Berceanu, presedintele PD Dolj, care crede ca PSD a facut un cadou organizatiilor din Bucuresti ale celorlalte partide deoarece, cu Vanghelie in frunte, nu vor mai avea grija social-democratilor.

Berceanu considera ca pesedistii vor scadea sever in sondajele de opinie din cauza promovarii lui Vanghelie in fruntea filialei din Capitala. "Din punctul nostru de vedere, nu putem decat sa le multumim acestor oameni pentru ca si-au stabilit un astfel de conducator. L-au pus pe Vanghelie presedinte ca sa dea 'almanahe>> la tot Bucurestiul. Pentru noi e mana cereasca, pentru ca de la opt-noua la suta cat aveau, vor ajunge probabil la 0,8-0,9 la suta", a profetit Berceanu evolutia PSD-Bucuresti.

In mod cert, reactia sa ii este mai favorabila lui Vanghelie decat multe altele venite de la nivelul conducerii centrale a social-democratilor, care nu au vazut cu ochi buni promovarea primarului de la sectorul 5.

Acesta a reusit sa-si puna in cap intregul TSD dupa ce l-a insultat pe presedintele Nicolae Baniciou, iar vicepresedintele Robert Negoita l-a acuzat de frauda la alegeri si a anuntat ca va contesta rezultatele.
In plus, Banicioiu vrea sa sesizeze Comisia de Integritate a partidului, dar se pare ca Vanghelie va scapa de acest for in urma unei discutii cu Iliescu, Geoana si Corlatean. La Conferinta municipala, primarul de la 5 a facut cateva remarci care i-au iritat si pe membrii grupului de la Cluj, in pofida faptului ca Iliescu ii ceruse cu doar cateva ore inainte sa-si tina gura pana pana isi "consolideaza studiile".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.