Deputatul PRM Nati Meir i-a jurat ieri, la Craiova, lui Miron Cozma ca va face tot posibilul pentru a fi eliberat. Parlamentarul PRM, impreuna cu deputatul PSD Petru Tarniceru s-au aflat ieri in vizita la Penitenciarul de Maxima Siguranta din Craiova, in urma unor memorii primite de la detinutii incarcerati aici. Cei doi fac parte din Comisia pentru Drepturile Omului si au dorit sa verifice personal modul de viata al celor mai temuti infractori. "Am fost la Miron Cozma in celula si i-am jurat ca voi face tot posibilul sa fie eliberat. Acest om a trecut prin multe si nu cred ca mai este nevoie sa stea inchis. Am vorbit cu dansul si mi-a spus ca va veni saptamana viitoare la Comisia pentru Drepturile Omului. Dar eu chiar o sa fac eforturi pentru ca domnul Cozma sa fie eliberat", a declarat Nati Meir.

Deputatul PRM a mai spus ca "Luceafarul Huilei" nu se simte bine in penitenciarul din Craiova si ca se teme sa nu fie omorat. "Domnul Cozma mi-a spus ca starea sa de sanatate nu este foarte buna. In plus, dansul refuza hrana care i se ofera in penitenciar, de teama sa nu fie otravit. Mananca pachetele pe care le primeste de acasa, dar ar dori sa aiba o priza in camera unde sa-si prepare si hrana calda", a mai spus peremistul Meir. In Penitenciarul de Maxima Siguranta din Craiova se mai afla incarcerati Csibi Istvan si Konstantin Passaris. Acesta din urma le-a declarat deputatilor ca nu are nimic de reprosat privitor la conditiile din detentie. "Am vorbit si cu Passaris. Starea acestuia era buna si se pare ca s-a acomodat si stie ca nu are ce sa faca si ca isi va petrece restul vietii in inchisoare. El ne-a spus insa ca se simte bine aici", a declarat deputatul PSD Petru Tarniceru.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.