Liberalii s-au gandit ieri sa-l ironizeze pe presedintele Basescu si s-au prezentat in plen la tol festiv, purtand papioane. Liderul liberalilor din Camera, Crin Antonescu a explicat ca penelistii zgandareasc astfel "frustrarea" sefului statului cu privire la acest accesoriu vestimentar.
"In celebra interventie telefonica a presedintelui in emisiunea ( de la TVR - n.r.) la care participa premierul, am vazut ca una din frustrarile lui Traian Basescu este aceea ca Tariceanu are fata europeana si asta se datoreaza papionului. Premierul nu avea papion, dar se pare ca de pe vremea lui Ion Ratiu, pentru oameni de-alde Traian Basescu, papionul este o obsesie negativa", a spus ironic Antonescu.

El a dezvaluit ca scopul fundamental al liberalilor este unul singur, anume de a "dediaboliza" papionul. "Dorim sa dediabolizam papionul. Daca presedintele considera ca asta confera fata europeana, vrem sa aratam ca un partid eupean", a precizat zambitor Antonescu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.