Iliescu i-a transmis lui Vanghelie, probabil viitorul lider suprem al PSD Bucuresti: „Sa vorbeasca mai putin, mai condensat!”.

Pesedistii bucuresteni sint pregatiti sa-l aleaga azi pe Marian Vanghelie in functia de presedinte al filialei. Sase candidati - cinci anonimi si Marian Vanghelie. Nici unul dintre liderii PSD cu care am vorbit ieri nu vede alt cistigator in afara de Vanghelie in competitia ce va avea loc asta-seara la Romexpo. Impotriva primarului sectorului 5 s-a incercat orice: aminarea alegerilor de la Bucuresti, impunerea altor candidati etc. Degeaba.

Vanghelie n-are, practic, contracandidat. Iar ultimele batalii nu sint o noutate pentru celebrul cititor de "almanahe". In 2004, inaintea alegerilor locale, Adrian Nastase l-a dat afara din partid. Vanghelie si-a vazut de drum si a cistigat, ca independent, alegerile la Primaria Sectorului 5.

Iliescu nu citeste "almanahe"

Neavind ce sa-i faca, pesedistii il sfatuiesc pe Vanghelie sa nu iasa prea mult in fata. Ion Iliescu a spus-o ieri cu predicat. "Asta este handicapul lui: nu a avut omul posibilitatea sa-si concentreze studiile. Altminteri, este apreciat pentru harnicia si calitatile organizatorice. Sfatul meu a fost sa vorbeasca cit mai putin, sa faca ceea ce se pricepe sa faca, adica organizare. Iar la vorbire sint altii care sa isi asume acest lucru. Sa vorbeasca mai putin, mai condensat", a spus Iliescu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.