100 lei va cere ASPA, pe baza unui contract de prestari servicii, pentru prinderea, transportul si eutanasierea unui singur caine
Primaria lui Videanu vrea sa stoarca bani din prinderea maidanezilor, desi aceasta activitate e deja finantata direct de la bugetul Capitalei. Administratia pentru Supravegherea si Protectia Animalelor (ASPA) va fi transformata intr-un SRL care va strange cainii si pisicile contra cost, pe baza de contracte de prestari servicii.

Potrivit unui proiect de hotarare ce urmeaza sa fie supus aprobarii consilierilor municipali, numai "manopera pentru capturarea unui caine va fi de 400.000 de lei vechi, deplasarea va costa 500.000 de lei vechi, iar eutanasierea - 100.000 de lei vechi". Asta inseamna ca doar pentru prinderea unui singur caine, transportul lui in adapost si eutanasiere (daca nu este revendicat in trei zile), ASPA va incasa un milion de lei vechi.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.