Un sondaj ATLE, realizat la cererea social-democratilor, il transforma pe Mircea Geoana in cel mai potrivit premier al Romaniei si il pozitioneaza pe locul doi in topul increderii romanilor.

Rezultatele sondajului transforma PSD in partidul cu cele mai mari sanse de castig la alegerile pentru Parlamentul European.

Tot PSD ar castiga si alegerile parlamentare, sondajul promitand Partidului Social Democrat ca incredibilul procent de 10% din romani vor opta pentru PSD la viitoarele alegeri.

PSD are cele mai mari sanse sa castige alegerile europarlamentare. Mircea Geoana este politicianul potrivit pentru functia de prim ministru al Romaniei si politicianul in care romanii au mare incredere. Nu este vorba de vreun vis al "prostanacului" ci chiar de rezultatele unui incredibil sondaj de opinie, dat publicitatii de Asociatia pentru Transparenta si Libertate de Expresie (ATLE), bineinteles la cererea PSD.

Presedintele PSD, Mircea Geoana si-a comandat un sondaj pe placul sau si al social democratilor, care sa-i scoata cei mai frumosi si cei mai valorosi din politica damboviteana.

Potrivit sondajului, daca romanii ar trebui sa vina la urne, PSD ar fi partidul care ar castiga alegerile, cu incredibilul procentaj de... peste 10% (!?), urmat de PD, PNL, PNG, PRM si PLD. Restul sunt nehotarati. Peste 50% (?).

Rezultatele sondajului ii indica pe social democrati ca fiind si castigatorii alegerilor pentru Parlamentul European. Chiar daca alte sondaje indica un scor ridicat pentru PD, sondajul comandat de Mircea Geoana transforma PSD in invingatorul europarlamentarelor, urmand a fi votat de peste 24% dintre romani.

Si daca tot trebuia satisfacut orgoliul liderului PSD, sondajul il transforma pe Geoana in cel mai potrivit prim ministru al Romaniei, 19% din cei intervievati vazand in "prostanacul" PSD pe viitorul premier. Dupa el, la cateva procente bineinteles, urmeaza fostul consilier prezidential, Theodor Stolojan, iar pe locul trei figureaza actualul prim ministru, Calin Popescu Tariceanu.

Sondajul comandat de PSD il urca pe Geoana si in topul increderii romanilor in politicieni, dupa presedintele Traian Basescu, peste 38% din cei intervievati manifestandu-si increderea in liderul social democrat.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.