Liberal-democratii au reactionat impotriva "patrulaterului negru" - PSD, PC, PRM si PNL - pe care il acuza de "denigrarea" sefului statului. Liderul PLD, Theodor Stolojan, a avertizat sambata ca formatiunea sa il va apara pe presedintele Traian Basescu de practicile celor patru partide.

"Aceste forte negre, ale raului, patrulaterul negru, continua activitatea de denigrare, de diversiune. (...) Daca vor face pana la urma prostia sa declanseze procedura de suspendare a presedintelui tarii, vom face o campanie in tara pentru ca oamenii sa inteleaga ce urmareste acest patrulater negru si de ce trebuie sprijinit presedintele Romaniei", a sustinut Stolojan.

Liderul PLD a precizat ca nu grabeste deocamdata fuziunea cu PD, in conditiile in care democratii au ales "sa ramana la guvernare cu un prim-ministru compromis de ceea ce a facut".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.