Nicolae Mischie, fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj, ne-a explicat, ieri, de ce a lipsit de la termenul procesului in care este judecat pentru contrabanda: "De ce sa fiu bolnav??!! Ma doare un deget! Nu are voie omul sa mearga sa isi faca niste analize medicale!?", a spus Mischie, care, ieri, si-a serbat ziua de nastere.

Nicolae Mischie, fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj, a obtinut o noua amanare in procesul in care este judecat pentru contrabanda si nerespectarea regimului armelor si munitiilor. La cel de-al doilea termen, programat in urma cu doua zile, Nicolae Mischie nici macar nu a fost prezent in sala de judecata, fiind reprezentat de catre avocati. Procesul nu a avut loc in sala unde fusese stabilit, fiind aleasa ad-hoc o sala a Judecatoriei Targu Jiu. In cele cateva minute cat s-au aflat in fata completului de judecata, avocatii lui Mischie au spus ca cel pe care il reprezinta nu poate fi prezent in instanta, intrucat este bolnav.

De altfel, la dosarul in care este judecat Mischie au si fost depuse o serie de documente medicale, in care se mentioneaza ca fostul baron de Gorj sufera de boli cardiovasculare. Astfel, starea de sanatate nu i-a permis sa vina sa dea declaratii, cu toate ca la primul termen Mischie ceruse o amanare, care i-a fost acordata, pentru a-si gasi insa un aparator. Noul termen a fost fixat pentru 15 martie, data pana la care fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj are timp sa isi efectueze cateva analize medicale si sa mearga la control, dupa cum a si declarat telefonic: "De ce sa fiu bolnav??!! Ma doare un deget! Nu are voie omul sa mearga sa isi faca niste analize medicale!?", a spus Mischie.

Sanatatea, mai presus de toate

Procesul in care este judecat Mischie a inceput cu doua amanari, prima din lipsa de aparator si cea de-a doua din motive medicale. Aceasta strategie spune foarte multe despre viitorul procesului, dar si despre celelalte doua dosare in care mai este cercetat Nicolae Mischie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.