Ipocrizia din spatele "excelentului nimic". De asta i-a acuzat liderul PD, Emil Boc, pe fostul presedinte Emil Constantinescu si pe liderul PSD, Mircea Geoana, cei mai aprigi critici cu privire la referendumul pe vot uninominal lansat de Traian Basescu.
"Emil Constantinescu, care spune ca a fost dintotdeauna un sustinator al votului uninominal, dar nu s-a remarcat printr-un excelent nimic in a face ceva in acest sens (...) domnul Mircea Geoana, care vine si spune stiti, la fel, noi am fost sustinatorii dintotdeauna ai votului uninominal. Asta demonstreaza inca o data ipocrizia domnului Mircea Geoana", a spus Boc. Liderul PD a precizat ca in perioada in care PSD s-a aflat la putere, PD a venit cu propuneri de vot uninominal, care, insa, au fost respinse. "Cand au fost la putere 4 ani de zile (n.r - social-democratii) si noi am stat in coasta lor, cu propuneri de vot uninominal si ne-au respins si la revizuirea Constitutiei si in Comisia electorala, cand aveau majoritatea si puteau votul uninominal sa-l promoveze singuri. Atunci nu l-am putut promova pentru ca nu a depins de noi, pentru ca n-am avut majoritate in parlament", a declarat Boc.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.