"Surprize, surprize", asta ii promite liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, presedintelui Basescu la rostirea, azi, a mesajului in fata Parlamentului. Vadim Tudor si PRM sint chititi sa-i faca viata amara presedintelui.

"Basescu nu va tine niciun discurs. Ce sa spuna? Ospatar, mai adu-mi o halba. Cite clase are Basescu ca sa-mi tina mie discursuri? (...) Vom aduce in Parlament rechizitoriul dosarului "Flota", diverse marturii scrise si fotografiile vilelor lui Basescu", a declarat liderul PRM, avertizind ca va crea un scandal fara precedent in Parlament.

Mai ponderati in actiuni concrete, dar la fel de taiosi in declaratii, au fost si conservatorii. Liderul PC, Dan Voiculescu, a precizat, ieri, ca potrivit datelor pe care i le-a furnizat Departamentul de Analiza al partidului, presedintele Traian Basescu urmeaza sa ceara Parlamentului sa se organizeze un referendum in care poporul sa fie intrebat daca il vrea in continuare in fruntea tarii sau nu.

"Presedintele Traian Basescu va incerca ce a incercat intotdeauna de cind e in politica romaneasca: sa amplifice conflictele. Nu excludem ca presedintele sa ne ceara sa oprim actiunea de suspendare si sa vina cu o propunere de referendum", a afirmat Voiculescu.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.