Presedintele Partidului Initiativa Nationala (PIN), Cozmin Gusa, i-a cerut, ieri, liderului democrat Emil Boc, sa ia o pozitie publica cu privire la solicitarea presedintelui Organizatiei Femeilor Democrate (OFD) din Mures de a o decadea din drepturile parintesti pe deputatul Lavinia Sandru. Gusa si-a motivat cererea, intr-un comunicat de presa, prin faptul ca solicitarea semnata de Valeria Antonie a fost trimisa de pe e-mailul oficial al Grupului Aliantei DA de la senat, fapt care poate insemna doua lucruri: fie presedintele PD este de acord cu demersul lui Antonie, fie comunicatul urmareste sa "intimideze" prezenta publica a Laviniei Sandru "prin mijloace care amintesc de perioada stalinista".

In ambele situatii, considera Gusa, Emil Boc are datoria de a-si comunica public pozitia. Fie se delimiteaza public de asemenea actiuni, fie isi asuma raspunderea politica, juridica si morala, daca aproba actiunea, subliniaza liderul PIN.

Demersul lui Gusa nu este singular. Tot ieri, seful Departamentului de educatie publica si cercetare al PSD, Ana Birchall, a cerut femeilor democrate sa ‘ia atitudine’ in fata ‘prostiei’ facute de Valeria Antonie. ‘A cere decaderea din drepturile parintesti a unei femei care se reintoarce la munca este un atac josnic si dovada unui politicianism care l-ar face invidios chiar si pe domnul Traian Boc’, a afirmat Birchall.

Valeria Antonie a cerut, joi, serviciului de asistenta sociala sa o decada din drepturile parintesti pe Lavinia Sandru, pe motiv ca si-ar neglija copilul. Presedintele OFD Mures a sustinut ca Sandru nu este in stare sa aiba grija de copil, in conditiile in care a revenit pe scena politica la doar doua luni dupa nastere. Mai mult, Antonie s-a oferit sa infieze copilul lui Sandru.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.