Adrian Nastase este "foarte dezamagit" ca Iliescu a incalcat intelegerea prin care-si impartisera rolurile: el presedinte executiv al PSD, Iliescu - presedinte plin. Surse din anturajul lui Nastase sustin ca in fiecare saptamana Iliescu ii promitea lui Nastase ca "vor face echipa, vor lucra in tandem", si in fiecare saptamana si-a incalcat promisiunile, tragand sfori si tesand intrigi prin care Nastase a fost transformat in sacul de box al tuturor. "Inflamat", Nastase le-a spus oamenilor sai ca il bate gandul sa candideze totusi la presedintia partidului, impotriva lui Iliescu, pe principiul "totul sau nimic".

Ca sa le taie cheful de candidaturi, Iliescu a nascocit o chichita de statut: l-a "montat" pe Dan Ioan Popescu sa promoveze, prin organizatia de Bucuresti, modificarea textului actual asa incat sa se interzica orice candidatura pentru functiile de conducere, numai presedintele urmand sa fie ales prin vot, secretarul general, vicepresedintii si presedintele executiv urmand sa fie numiti de... Ion Iliescu.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.