PNL a aminat desemnarea succesorului lui Mihai Razvan Ungureanu pentru saptamina viitoare.

Anuntul a fost facut ieri seara, la finalul sedintei Biroului Politic Central, de catre purtatorul de cuvint al PNL, Ludovic Orban. Ceilalti liderii liberali au refuzat sa faca orice comentariu pe marginea acestui subiect.

La sedinta conducerii PNL a participat si Ungureanu, care si-a prezentat punctul de vedere in legatura cu demisia. La final, el a anuntat ca a acceptat propunerea presedintelui PNL, Calin Popescu Tariceanu, de a prelua conducerea Institutului de Studii Liberale, acesta fiind un semn ca ministrul demisionar nu intentioneaza sa paraseasca PNL.

Intrebat cine crede ca ar trebui sa ocupe portofoliul MAE, Ungureanu a lasat sa se inteleaga ca Melescanu nu este foarte indicat. "Este o intrebare dificila. Am un inventar intreg de nume onorabile, dar alegerea nu tine cont doar de capacitatea profesionala sau atitudini europene, ci si de sustinerea politica.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.