Ideea unei colaborari cu PSD nu este agreata de toti liberalii. Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu , are o pozitie total diferita de cea a colegului sau, vicepresedintele PNL Crin Antonescu.

"Nu putem guverna cu PSD-ul pentru ca nu avem aceleasi idei", a declarat Bogdan Olteanu tot in cadrul unei emisiuni televizate. Ce ii desparte? "Noi, la fel ca si PD-ul, sustinem cota unica, PSD-ul nu", a declarat Olteanu. Presedintele Camerei Deputatilor a pledat pentru pastrarea colaborarii cu PD. "Relatia PNL-PD functioneaza foarte bine, atat in parlament, cat si in guvern, pentru ca avem acelasi program".

Un sfat pentru nas

"Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu au de dus inainte un mandat pe care si l-au asumat, fie ca se plac, fie ca nu". Acesta este sfatul lui Bogdan Olteanu catre nasul sau, premierul Tariceanu. Olteanu nu este de acord ca PNL sa semneze suspendarea lui Basescu. Ceva de la PSD, insa, tot ar fi de invatat, considera Olteanu: "Nici Adrian Nastase si Ion Iliescu nu se agreau foarte mult, dar Ion Iliescu avea eleganta de a nu-si pune pe masa sentimentele".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.