Desi anuntase cu ceva timp in urma ca nu va candida la alegerile pentru Parlamentul European, senatorul PD Dan Carlan s-a razgandit.

Liderul filialei PD Iasi ne-a spus ca a reanalizat situatia dupa ce liderii de la centru au anuntat ca Partidul Democrat va merge pe liste separate la europarlamentare. si pentru ca Partidul Democrat are nevoie de forte proaspete, Carlan a decis sa candideze la europarlamentare.

" Din acel moment am inteles ca toti militantii PD trebuie sa lupte ca niste adevarati ostasi, pentru ca PD sa iasa invingator", a declarat senatorul PD Dan Carlan.

Democratul este dispus sa isi puna in slujba PD toate capacitatile, daca va fi unul dintre candidatii PD la alegerile pentru Parlamentul European.

" Daca membrii conducerii vor decide sa fiu unul din numele care vor aparea pe listele pentru europarlamentare, voi fi pregatit sa intru in campanie electorala", ne-a asigurat senatorul Dan Carlan.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.