Purtatorul de cuvant al PSD, senatorul Cristian Diaconescu , a sustinut ieri o conferinta de presa in care a criticat reactia autoritatilor romane in cazul celor doi cetateni arestati in Irak.
El a calificat functionarea statului roman ca fiind "ad-hoc si informala". Interesanta reactia in privinta demisiei ministrului de externe, Mihai Razvan Ungureanu. Reprezentantul Partidului Social-Democrat a inclinat subtil, dar vizibil, balanta in favoarea premierului Calin Popescu Tariceanu si a Partidului National Liberal. El a spus ca in orice tara "normala", retragerea sprijinului politic duce automat la demisia demnitarului vizat. in context, Cristian Diaconescu a acuzat "existenta mai multor scenarii".

Pe de alta parte, vicepresedintele PSD a anuntat ca astazi, dupa sedinta BPN, Ioan Rus va prezenta varianta social-democratilor cu privire la Legile Sigurantei Nationale.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.