Biroul de Presa al Partidului Conservator a fost imputernicit sa dea ieri publicitatii urmatoarea declaratie de presa a presedintelui Dan Voiculescu:

"Consider ca exercitiile permanente de imagine ale presedintelui Basescu devin din ce in ce mai evidente pentru toti romanii.

Eliberarea celor doi cetateni romani retinuti in Irak la numai o zi dupa ce Traian Basescu a reusit sa se «concentreze» pe problema lor nu mai starneste decat rasul unui popor care nu mai poate fi pacalit la nesfarsit cu rolul de salvator al neamului jucat pana acum cu succes de un presedinte ipocrit. Din nefericire pentru romani, seful statului se dovedeste de la o zi la alta tot mai confuz, ezitant si depasit de inaltele atributii care-i revin.

Din nefericire pentru el, nici macar singurul lucru la care se pricepea, cultivarea propriei imagini, nu-i mai reuseste ca pe vremuri.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.