Virgil Magureanu, fostul sef SRI, prezent la Iasi cu ocazia lansarii cartii sale „Sociologie Politica“, a declarat ca - in scurt timp - va deveni liderul unui megapartid ecologist. Magureanu a lansat in capitala Moldovei un tratat in care a inserat si note autobiografice care faciliteaza perceptia conceptiilor expuse din punct de vedere teoretic
"In Romania, perceptia conflictelor politice este negativa, din cauza deselor derapaje si din cauza importului slab de modele. In carte, am un capitol important al conflictelor sociale si politice si pot spune ca actualele dispute de pe scena politica reprezinta primele semne de normalitate, sunt elementele care demonstreaza ca viata politica este vie, viguroasa.

Desigur, daca aceste dispute vor continua nepermis de mult si se va ajunge la violente sau la atacuri murdare, vom putea vorbi de inceputul unei crize. Daca citeste tratatul, fiecare roman va putea invata sa faca politica", a spus Magureanu cu privire la efervescenta vietii politice din Romania.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.