Liderul TSD, Victor Ponta, si-a temperat in ultima vreme discursul foarte critic la adresa mentorului sau, Adrian Nastase, dintr-un motiv foarte simplu: liderul PSD l-a amenintat ca ii va desfiinta organizatia de tineret. Nastase a vorbit in mai multe randuri de posibilitatea ca actuala organizatie de tineret a PSD sa fie transformata intr-un forum.

Potrivit unor surse din partid, "rebelul" Ponta a fost la un moment dat hotarat sa reactioneze la ideea lui Nastase prin declansarea unui scandal serios in interiorul partidului. In urma unei discutii intre cei doi, in timpul careia Nastase i-a adus aminte lui Ponta cine l-a adus in partid si l-a consacrat, liderul TSD a revenit la sentimente mai bune. Ca atare, a iesit cu o declaratie publica, in care a spus ca nu va putea vota niciodata impotriva lui Nastase pentru ca acesta este cel care l-a adus in partid.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.