Presedintele PSD, Mircea Geoana, caracterizat, ieri, dezvaluirile lui Traian Basescu despre ascultarea telefoanelor ministrilor drept un Watergate romanesc, sustinand in acelasi timp ca presedintele incearca sa faca din servicii instrumente ale politiei politice. Presedintele PSD Mircea Geoana, prezent la o reuniune a TSD, si-a informat colegii juniori ca unul din capetele de acuzare ale partidului impotriva presedintelui, parte a demersului de suspendare, va fi faptul ca Traian Basescu a incercat sa foloseasca serviciile de informatii drept instrumente ale politiei politice. Geoana s-a aratat revoltat ca Basescu se lauda la postul public de televiziune ca stie despre ascultarea telefoanelor ministrilor, sau despre intalniri ale lui (Geoana, n.r.) cu premierul Tariceanu.

Geoana si-a exprimat speranta ca aceasta situatie revoltatoare va fi rezolvata prin intermediul comisiei de control parlamentare, unde toate serviciile ar trebui sa dea socoteala pentru fiecare interceptare in parte. In ceea ce priveste speculatiile aparute ca urmare a declaratiei sale: "Nu stim cati ofiteri de informatii suntem", Geoana a precizat ca a gresit si ca nu are nicio legatura cu serviciile secrete. "Am gresit, mai greseste omul, dar nu era gura pacatosului care adevar graieste", a precizat presedintele PSD.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.