Intoarcerea la popor a devenit regula zilei. Pentru politicienii care au inteles ca prezenta in mijlocul oamenilor este singura garantie a succesului electoral. Miercuri, la aniversarea Marii Uniri de la Iasi, nu mica a fost surpriza publicului cand s-a observat ca senatorul Ioan Talpes, presedintele UPSC, impreuna cu tot boardul partidului au preferat sa stea in mijlocul multimii, in locul tribunei de onoare, unde fusesera invitati.

O discretie proverbiala, de altfel, a senatorului Talpes, care se regaseste, iata, si la fruntasii partidului sau, avand in vedere ca la Iasi au mai venit si liderii filialelor judetene ale UPSC din Buzau, Botosani, Olt, Dolj si, bineanteles, Iasi, unde noul sediu al gruparii fusese inaugurat in ziua precedenta. Incet-incet, toti politicienii romani vor trebui sa adopte aceasta pozitie modesta, civilizata si... populara,care le va asigura imaginea necesara in rindurile populatiei. Deci, cine se incumeta sa coboare intre oameni va castiga pretuirea lor. Si voturile!


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.