Liberalii ar vrea sa cante pe alta voce
Purtatorul de cuvant al PNL, Varujan Vosganian, si-a enervat colegii cu mesajele pacifiste pe care le-a transmis democratilor. Pentru ca hotararea lor de a nu mai inghiti atacurile democratilor a fost "tradusa" public in maniera prea impaciuitoare, liberalii si-ar putea cauta o alta "voce".

Declaratiile pasnice ale lui Varujan Vosganian la adresa PD, facute dupa sedinta de ieri a Biroului Politic Central al PNL, l-ar putea costa postul de purtator de cuvant al partidului. "Durii" din PNL s-au suparat pe Vosganian pentru ca a iesit public cu apeluri de pace la adresa democratilor, desi in Birou se discutase despre riposte la orice atacuri venite din partea PD sau din partea presedintelui Basescu, spun surse liberale. Unul dintre nemultumiti a fost Ludovic Orban, vicepresedinte pentru strategii de imagine, spun aceleasi surse. De altfel, Orban i-a si reprosat in fata lui Vosganian ca a deturnat sensul discutiilor, sustin aceleasi surse.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.