Secretarul general al PD, Vasile Blaga,a admis, luni, dupa sedinta Colegiului Director al PD, ca modul in care s-a comportat fostul sef al ANAF Sebastian Bodu, care a criticat masurile fiscale ale Executivului, a fost gresit, afirmand chiar ca, in locul lui Tariceanu, intai il batea,apoi il demitea.
Blaga a declarat ca nu este impotriva sanctionarii lui Bodu, dar ca PD contesta mijloacele prin care premierul l-a pedepsit. "Avem un protocol al Aliantei care spunem ca daca un ministru sau primul-ministru are observatii despre activitate altui demnitar, venim in Consiliul de Conducere al Aliantei si propunem solutii", a explicat ministrul democrat. Intrebat cum ar fi reactionat daca ar fi fost in situatia lui Tariceanu, Blaga a replicat: "Punctual, daca Bodu imi facea mie aceste reprosuri, prima data il bateam si pe urma il dadeam afara".Secretarul general a continuat pe un ton impaciuitor la adresa liberalilor. "In politica este ca in viata. Foarte usor iti creezi dusmani, foarte greu iti creezi parteneri. Pana la urma, cu partenerii te mai si certi. Si cu nevasta te mai certi, dar trebuie sa gasesti intotdeauna argumente spre binele familiei", a detaliat Blaga.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.