Mandatul primarului Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, la conducerea PNtCD se incheie duminica, atunci cand partidul isi va alege un nou presedinte. Ciuhandu nu si-a mai depus candidatura la Congres. Trei politicieni s-au perindat, in ultimii sapte ani, pe la carma PNTCD-ului cu misiunea de a relansa ambarcatiunea taranista esuata lamentabil dupa alegerile din 2000.

Rand pe rand, Andrei Marga, Victor Ciorbea si actualul presedinte, Gheorghe Ciuhandu, au preluat fraiele unui partid aflat pe patul de terapie intensiva.
In linii mari, prestatia si evolutia lor politica seamana ca doua picaturi de apa, efectul fiind acelasi: revigorarea PNTCD a ramas incremenita in proiect.

Profil

Edilul Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, in varsta de 59 de ani, contestat in ultima vreme de filialele ardelene nemultumite de felul in care reusea sa se imparta intre primarie si conducerea PNtCD, a renuntat la depunerea unei eventuale candidaturi.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.