Senatorul Rodica Stanoiu, plecata de ceva timp din randurile PSD, este cu un picior in PC, dupa cum sustin surse din randurile conservatorilor. Stanoiu se pare ca a fost convinsa sa intre in partidul condus de Dan Voiculescu de catre fostul sau coleg din PSD, Dan Ioan Popescu, devenit membru PC de ceva timp. Senatorul conservator Sabin Cutas a confirmat ca exista "tratative" atat cu senatorul independent Rodica Stanoiu cat si cu parlamentari PSD pentru inscrierea lor in PC. "Se poarta tratative si cu doamna Rodica Stanoiu si cu alti parlamentari PSD", a declarat Sabin Cutas, fara sa divulge numele parlamentarilor PSD.

La randul sau, prim-vicepresedintele PC Dan Ioan Popescu a declarat ca "astazi (vineri, n.r.) au avut loc discutii cu mai multi parlamentari, printre care se afla si Rodica Stanoiu, privind adeziunea acestora la PC". Dan Ioan Popescu a mai aratat ca saptamana viitoare Biroul Politic al Partidului Conservator va lua o decizie in ceea ce priveste inscrierea unor social-democrati in PC.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.