Un sondaj CURS comandat de organizatia PSD Bucuresti arata ca Adriean Videanu este, in continuare, preferatul bucurestenilor, chiar daca Marian Vanghelie a avut o evolutie ascendenta de la lansarea sa in cursa oficiala. Dan Ioan Popescu, seful filialei pesediste din Capitala, spune ca Videanu are 44 la suta, Vanghelie 26 la suta, Cristian Popescu (Piedone) 10 la suta, Ralu Filip 5 la suta, la egalitate cu Anca Petrescu. Daca turul al doilea ar fi intre Videanu si Vanghelie, candidatul Aliantei ar obtine 56 la suta din voturi, iar cel al PSD 44 la suta.

Prezenta la vot pare a fi destul de scazuta. Dintre bucurestenii intervievati, 68 la suta au spus ca s-ar prezenta la urne, dar numai 76 la suta dintre acestia sunt absolut siguri cu vor iesi din casa in duminica alegerilor, ceea ce, per total, inseamna o prezenta de 51 la suta din totalul alegatorilor. Dan Ioan Popescu a spus ca este multumit de evolutia lui Marian Vanghelie si ca PSD nu intentioneaza sa-si schimbe candidatul pentru Primaria Bucuresti.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.