Vicepresedintele PNL Teodor Melescanu este ingrijorat ca vicepresedintele provizoriu al PLD, Gheorghe Flutur , "isi inchipuie ca platformistii pot lua locul PNL in cadrul Aliantei DA". Vicepresedintele liberal este convins ca liderii PLD incearca sa se agate de PD si de Alianta, constienti ca "singuri nu au nicio valoare".

"Daca mureau de grija Aliantei, platformistii erau datori sa respecte PNL, sa actioneze pentru unitatea partidului si nu pentru demolarea acestuia", a declarat ieri Teodor Melescanu prin intermediul unui comunicat de presa. Fost coleg de partid cu Gheorghe Flutur, Teodor Melescanu considera ca PNL a dovedit ca va face tot ce ii sta in putinta ca programul Aliantei si cel de guvernare sa fie respectat si sa fie indeplinite promisiunile facute alegatorilor in 2004. "Nu este nevoie de prezenta grupurilor politice de tipul platformistilor pentru ca Alianta DA sa-si faca treaba. Ba dimpotriva!", afirma vicepresedintele liberal.

Referindu-se la acuzatiile lui Flutur privind colaborarea cu PSD, Melescanu a spus ca acestea sunt nefondate si dovedesc doar un spirit politicianist, anti-PNL. "De altfel, referirea lui Flutur ca platformistii vor vota pentru schimbarea guvernului este o actiune politica direct indreptata impotriva Aliantei PNL-PD pe care se sprijina guvernul. Realizarea acestei ´schimbari´ pe care o doreste Flutur nu poate fi obtinuta decat cu sprijinul PSD, ceea ce ma scuteste de orice comentariu in legatura cu cine are in vedere colaborarea cu PSD", conchide Melescanu in acelasi comunicat de presa.

Vicepresedintele provizoriu al PLD, senatorul Gheorghe Flutur, a apreciat ieri la Craiova ca obligatia "refondarii" Aliantei DA apartine PLD si PD, in acest moment PNL aflandu-se in afara constructiei politice intrucat este "vizibil" alaturi de PSD