PLD vrea liste comune cu PD la europarlamentare

Atac consistent al platformistilor lui Theodor Stolojan la adresa PNL. in timp ce vicepresedintele provizoriu al PLD, Gheorghe Flutur era la Craiova, declarand ca PNL este aliatul de serviciu al PSD, la Arad, deputatul Mona Musca sustinea, la randul sau, atacul.

Fondatoare a grupului platformistilor lui Stolojan si sustinatoare a infiintarii PLD, Mona Musca a declarat ca i se pare extrem de plauzibila povestea Elenei Udrea privind biletelul care ar fi fost trimis de premierul Calin Popescu Tariceau presedintelui Traian Basescu, in cazul Patriciu. Mona Musca a spus ca inclina sa creada ca Tariceanu a incercat sa intervina pe langa presedinte in cazul Patriciu, "atata vreme cat mai are antecedente de acest fel". "Sa nu uitam ca nu de mult Tariceanu l-a sunat personal pe procurorul Botos legat de cazul Patriciu, iar mai apoi i-a chemat la cabinetul sau pe Patriciu si pe ministrul justitiei, fara ca Monica Macovei sa fie informata despre ce este vorba, ca precis nu ar fi mers.

Cu aceste antecedente, logica ma face sa inclin sa cred in povestea cu biletelul", a declarat Mona Musca. "Cred ca in problemele justitiei nu trebuie sa intervii ca premier, nici macar pentru un foarte bun prieten", a adaugat Mona Musca, conform Mediafax.

Pe de alta parte, asa cum Gheorghe Flutur a pledat la Craiova pentru coagularea dreptei romanesti in jurul PLD si PD, Mona Musca a batut moneda la Arad pe ideea unei participari a PLD si PD pe liste comune la alegerile europarlamentare.

"Vrem aceste liste comune cu PD pentru ca vrem sa devenim parteneri adevarati. Din perspectiva existentei Aliantei D.A., nu cred ca este o problema, de vreme ce protocolul Aliantei nu se refera la alegerile europene", a declarat Musca. Deputatul a mai spus ca PLD are in vedere si varianta propriilor candidati: "Este o a doua varianta, care ce-i drept, are avantajul de a ne permite sa ne testam in fata electoratului. Cred cu tarie ca am reusi si singuri sa avem parlamentari europeni"


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.