Vicepresedintele PNL, Varujan Vosganian, a declarat, ieri, la Iasi, ca "intr-o buna zi, probabil PNL si PLD vor fuziona", dar ca acest lucru nu se va intampla "atat timp cat liberali-democrati au ca singur obiectiv criticarea PNL".

"In istoria PNL, au mai existat scindari, care s-au terminat cu congrese de unificare. Probabil, intr-o buna zi, PNL si PLD vor fuziona. Deocamdata, singurul obiectiv al PLD este criticarea PNL, liberal democratii fiind intr-o criza absoluta de subiecte si vin cu tot felul de nastrusnicii", a adaugat Vosganian. In replica , reprezentantul Partidului Liberal Democrat, Valeriu Stoica, a precizat pentru "Cronica Romana" ca drumurile celor doua partide s-au despartit definitiv.

In conditiile in care actuala conducere a PNL a refuzat sa salveze liberalismul, continuand cu politica de amenintari si excluderi a celor care au refuzat obedienta politica, Stoica sustine ca PLD si-a definitivat identitatea ca partid liberal de dreapta si isi propune realizarea unei constructii politice de centru-dreapta."Nu mai suntem interesati de PNL si precizam clar ca o revenire in acest partid este imposibila", a adaugat liderul PLD.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.