Institutii si societati de stat au cumparat la sfarsitul anului trecut, autoturisme si piese de mobilier in valoare totala de 12,8 milioane lei (3,7 milioane euro), printre contractanti figurand structuri guvernamentale, companii din sectorul energetic si domeniul transporturilor.

Autoritatea Nationala a Vamilor a cumparat la finele lunii noiembrie prin licitatie deschisa, 131 de autoturisme Skoda Octavia Tour de 90 CP, dintre care 16 autovehicule tip break si 115 berline, pentru care a platit 6,9 milioane lei cu TVA inclus. Doua saptamani mai tarziu, Autoritatea Nationala a Vamilor a achizitionat trei autoturisme de teren Nissan Pathfinder, cu 383.000 lei inclusiv TVA. Administratia Nationala Apele Romane a achizitionat trei masini tip 4x4 la pretul total de 524.280 lei fara TVA, iar Consiliul Concurentei a optat tot pentru trei autoturisme cu o capacitate cilindrica mai mare de 1.500 cmc, pentru care a platit suma totala de 215.951 lei fara TVA.

Tot pentru obiecte de mobilier a optat si Ministerul Administratiei si Internelor, care a cumparat 1.336 piese, printre care birouri si scaune ergonomice directoriale, fotolii cu suport pahar si pupitru, canapele extensibile, pretul achizitiei fiind de 280.089 lei fara TVA. Lista prezentata pana aici nu este nici pe departe completa. ANIF, DNA, Hidroelectrica sau Industria Sarii si-au completat zestrea necesara desfasurarii activitatilor zilnice.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.