Fruntasul PNTCD Ioan Muresan si-a anuntat ieri candidatura pentru functia de presedinte al partidului, in cadrul alegerilor interne ce vor avea loc in 21 ianuarie
Fostul ministru al Agriculturii si ministru pentru Relatia cu Parlamentul, Muresan, s-a aratat increzator in succesul sau, considerand ca este momentul sa revina in prim-planul vietii politice, dupa o pauza prea lunga. "Candidez ca sa castig. Eu cred ca dupa 10.000 de experimente, de schimbari de denumiri, PNTCD are nevoie de un lider care sa se identifice cu spiritul acestei formatiuni. Eu cred ca pot fi un astfel de lider", a aratat taranistul.

Muresan a mentionat ca timpul a demonstrat ca PNTCD trebuie condus de la Bucuresti, "deoarece este si ramane un partid national, si nu unul regional". In acest sens, Muresan a anuntat ca s-a mutat deja in Capitala si va participa la Congres in calitate de delegat al Sectorului 5. El a adaugat ca va intra in cursa pentru sefia partidului in urma solicitarii de a-si depune candidatura din partea tinerilor taranisti, care au sustinut ca, prin preluarea conducerii, acesta ar asigura unitatea PNTCD.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.