Victor Ponta "se intoarce la matca" si ii transmite lui Adrian Nastase ca il va sustine la Congres, indiferent pentru ce functie va opta, intrucat acesta l-a adus in PSD.

"Votul meu va fi pentru Adrian Nastase. Nu pot sa votez contra lui!", a spus tanarul, la cateva zile dupa ce a fost "urecheat" de liderul PSD. El si-a sfatuit seful sa reia dialogul cu toti tinerii din partid, pentru a se putea baza si pe votul acestora. Contactat de ziarul nostru, Nastase ne-a spus ca nu a renuntat nici un moment la discutiile cu TSD si a apreciat noul punct de vedere al "micului Titulescu". Prezent la Congresul Socialistilor Europeni de la Stockholm, Nastase pare ca a obtinut si votul de incredere al Internationalei Socialiste pentru conducerea PSD.

"Am fost invitat si vorbitor la aceasta reuniune si am stat chiar langa liderul Internationalei, Antonio Guterres. Poate fi intr-adevar un semnal si un vot indirect de incredere pentru mine", ne-a marturisit liderul PSD.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.