Dupa doua luni de la preluarea puterii, Alianta D.A. PNL-PD conduce detasat in preferintele politice ale romanilor, releva un sondaj INSOMAR realizat in perioada 16 -21 februarie, la comanda FSLI Petrom. Astfel, daca duminica viitoare ar fi organizate alegeri parlamentare, 56% din romani ar vota Alianta D.A., 29% PSD, 3% UDMR.

In ce priveste competitia pentru primaria Capitalei, Marian Vanghelie nu este lipsit de sanse in lupta cu Adriean Videanu. Primarul sectorului 5 se afla la doar 6 procente in spatele ministrului de stat pentru coordonarea activitatilor economice.

Adriean Videanu se bucura de 34% din intentiile de vot ale bucurestenilor. Pe locul al doilea se afla reprezentantul PSD Marian Vanghelie, cu 28%, urmat de independentul Cristian Popescu - alias Piedone - cu 12%. Pe urmatoarele locuri se afla, la egalitate, reprezentanta PRM Anca Petrescu, candidatul PUR Radu Opaina si independentul Ralu Filip, toti cu 4% din intentia de vot.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.