Presedintele suspendat al PNL Neamt, Gheorghe Stefan "Pinalti", se simte urmarit de serviciile secrete din Romania. Liberalul a precizat ca "sursele" lui i-au spus ca ii sunt ascultate telefoanele si ca este urmarit. Gheorghe Stefan pretinde ca se pune la cale o adevarata campanie de denigrare impotriva sa si ca totul a plecat la comanda premierului Tariceanu. "In spatele acestei campanii se afla grupuri de interese din apropierea premierului Calin Popescu Tariceanu", a declarat "Pinalti".

Declaratiile au fost facute duminica, intr-o conferinta de presa convocata de urgenta la sediul Primariei Suceava. Edilul orasului afirma de asemenea, ca la aceasta campanie s-au raliat si mai multe persoane din PSD Suceava, care au ceva impotriva lui. Primarul nu a facut publice indiciile care l-au determinat sa afirme aceste lucruri dar a spus ca "vreau sa demonstrez prin fapte cele spuse." "Sunt o persoana incomoda, spun lucrurilor pe nume", a adaugat Gheorghe Stefan, in opinia caruia acesta este principalul motiv pentru actiunile concertate impotriva sa.

In urma cu doua saptamani, in presa centrala au aparut diverse articole pe care Gheorghe Stefan le-a catalogat ca fiind adevarate calomnii, si considera ca este vorba de o vendetta personala pe care premierul o poarta impotriva sa. Primarul Gheorghe Stefan a trecut de partea platformistilor insa liberalii se feresc sa il excluda pe Pinalti din partid pentru a nu le face cadou liberal-democratilor un post de primar.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.