Caracteristica generala a anului 2006 a fost, din punct de vedere al unui parlamentar, activitatea in permanenta sub presiunea amenintarilor, a declarat deputatul UDMR de Bihor, Lakatos Peter. "Anul 2006 a fost anul amenintarilor", a spus acesta. Deputatul apreciaza ca Parlamentul a actionat sub impulsul fricii de alegerile anticipate, iar Guvernul a condus tara sub privirile si de multe ori interventiile presedintelui Basescu, considerate amenintatoare.

"Ca si sabia lui Damocles a atarnat deasupra Parlamentului umbra, sau mai bine zis, norul alegerilor anticipate, si majoritatea activitatii s-a desfasurat in aceasta incercare de fi permanent in campanie electorala, care a daunat atat calitatii, cat si eficientei. Guvernul a actionat permanent sub amenintarea interventiilor lui Traian Basescu, care de cateva ori a si folosit aceasta modalitate", a conchis Lakatos.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.