Presedintele Partidului Romania Mare, senatorul Corneliu Vadim Tudor, afirma ca nu regreta riposta vehementa a parlamentarilor si simpatizantilor formatiunii sale de la prezentarea Raportului Tismaneanu in plenul Legislativului si sustine ca acesta este cel mai bun lucru pe care l-a facut in politica de cand a infiintat PRM-ul cu 15 ani in urma.
Intr-un comunicat publicat recent, Corneliu Vadim Tudor le da termen pana la 1 ianuarie celor care au contestat atitudinea partidului in Parlament din 18 decembrie sa demisioneze din PRM.

"Eu ma lupt sa-i fac demnitari, pozitie din care ei se ghiftuiesc cu burtile revarsate peste curea, si aduna averi -iar ei sa pactizeze cu inamicii Patriei si sa se lepede de mine?", a precizat Vadim Tudor, care a adaugat ca se leapada el de "acesti carcotasi nenorociti", de aceste "haimanale" si ii da afara din partid ca pe "niste masele stricate".

Pe de alta parte, Corneliu Vadim Tudor precizeaza ca "asa-zisa desolidarizare anuntata de un grup de 100 de membri ai PRM de la Focsani, condusi de un oarecare Marian Ionescu, e o inventie ordinara - pur si simplu acest Marian Ionescu nu exista, faxurile la presa find date din biroul unui dement, instigat sa fabrice si sa mentina un scandal".

Liderul PRM sustine ca in Raportul Tismaneanu el si senatorul Mihai Ungheanu erau acuzati de "crime impotriva umanitatii". Corneliu Vadim Tudor motiveaza atitudinea reprezentantilor PRM la prezentarea raportului de condamnare a comunismului in Parlament prin aceea ca "trebuia o "rupere de ritm", o radicalizare, si asta in vazul tarii intregi si al Corpului Diplomatic".

Altminteri, presedintele PRM considera ca la alegerile viitoare ar fi fost "din nou victima unei uriase fraude" si aceasta in cazul in care i s-ar fi permis sa candideze. Totodata, Corneliu Vadim Tudor spune ca ar exista o strategie de a scoate PRM din Parlament prin falsificarea scorului electoral al partidului pana sub pragul de 5%.

In incheierea comunicatului citat, Corneliu Vadim Tudor declara ca "escaladarea, de ultima ora, a ticalosiei din politica damboviteana" l-a determinat sa ia hotararea de a adera a grupul politic al Nationalismului Luminat ce va fi infiintat in Parlamentul European si subliniaza ca in acest fel se va face auzita vocea PRM pe plan international.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.