Liderul PNL Bucuresti, Ludovic Orban, a anuntat ca liberalii vor solicita verificarea semnaturilor depuse la tribunal pentru inregistrarea PLD, subliniind ca acest partid este "fiul nelegitim" al presedintelui Traian Basescu.

"Prin infiintarea PLD a aparut, de fapt, un PD mai mic. Pe langa fiul legitim, PD, Basescu are acum si un fiu nelegitim. Cu siguranta, vom verifica semnaturile depuse de acestia la tribunal pentru ca avem semnale ca multe dintre ele au fost stranse fie pentru unitatea PNL, fie pentru reprimirea lui Stolojan in partid", a declarat Orban.

In opinia liderului liberalilor bucuresteni, grupul Stolojan a reprezentat, in PNL, "calul troian". "Calul troian din PNL a fost scos din cetate si trimis inapoi grecilor despre care istoria ne-a invatat ca nu poti avea incredere in ei nici atunci cand iti fac daruri", a conchis Orban. Pentru Tariceanu, PLD a fost initiat "ca o formatiune de buzunar pentru PD de persoane politice resapate, care tin de vechiul regim ceausist", "un surogat", parte a unei constructii menite sa creeze confuzie si sa "torpileze" PNL.

Afirmatiile vin dupa ce Theodor Stolojan a anuntat ieri oficial ca au fost depuse la Tribunalul Bucuresti actele in vederea inregistrarii PLD ca partid politic.
Valeriu Stoica a declarat insa ca posibilii contestatari ai infiintari noului partid se vor descalifica din punct de vedere politic.

"Cei care fac o contestatie trebuie sa stie doua lucruri: in primul rand, nu vor putea sa opreasca infiintarea PLD si, in al doilea rand, cei care vor dori sa puna obstacole artificiale in procesul juridic de constituire a acestui partid, se vor descalifica din punct de vedere politic", a adaugat Valeriu Stoica.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.