Presedintele Traian Basescu critica tendinta PNL de a cauta sprijin politic pentru guvernul Tariceanu in tabara opozitiei.

Chiar in miezul zilei de Craciun, Antena 3 a difuzat un interviu cu presedintele Traian Basescu, care nu a scapat prilejul de a-i critica, din nou, pe liberali. De aceasta data voalat, Basescu referindu-se la conlucrarea parlamentara realizata de PNL cu "minoritari" de genul PRM si PC.

Cum tot anul 2006 a stat sub semnul contrelor Basescu-Tariceanu, seful statului a tinut sa precizeze ca i-a spus premierului mult mai multe lucruri in particular decit in public. "Domnului Tariceanu i-am spus in particular multe lucruri, mult mai multe lucruri decit in public, dar intotdeauna stia dinainte de a face sau de a spune ceva", a declarat Basescu. Tariceanu, a mai spus Basescu, a ajuns astazi seful unui guvern "superminoritar". Insa presedintele a evitat sa se pronunte in legatura cu viitorul acestui cabinet.

Presedintele mizeaza pe onoare

Un alt prilej de ironii la adresa liberalilor l-a reprezentat problema retragerii trupelor din Irak. Presedintele a spus ca nu ar "ezita" sa retraga militarii care lupta alaturi de americani si de britanici daca romanii, "stiind exact despre ce este vorba", i-ar cere acest lucru.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.