Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a anuntat ieri ca ii va da in judecata pentru calomnie si difuzare de informatii false pe Vladimir Tismaneanu, presedintele Comisiei prezidentiale pentru studierea comunismului si pe Horia Roman Patapievici. "M-au insultat, au difuzat minciuni despre biografia mea. (...) Ei au scris ca eu sint criminal impotriva umanitatii si poet de curte", a explicat Vadim Tudor motivatia care a stat la baza deciziei sale de a-i da in judecata pe Tismaneanu si Patapievici. Liderul PRM a spus ca va dovedi ca nu a dat mina niciodata cu Nicolae Ceausescu. "Ce e aia poet de curte? Avea Nicolae Ceausescu curte?", a mai spus C.V. Tudor. El a tinut sa precizeze ca va aduce la judecata mii de oameni insultati de ceea ce a scris Patapievici despre poporul roman. Chiar daca a vorbit despre insulta, Vadim Tudor nu s-a putut abtine sa nu-l faca pe Patapievici "tenie de 1,85 metri", iar pe Tismaneanu si Patapievici " escroci minoritari".

De asemenea C.V. Tudor a citit pasaje din scrierile lui H.R. Patapievici, in care se arata, printre altele, ca in toata istoria, mereu peste romani, "a urinat cine a vrut". Comentind un sondaj de opinie, Vadim Tudor l-a laudat pe Gigi Becali, spunind ca acesta este de preferat de o mie de ori decit Tismaneanu si Patapievici, care insulta poporul roman. "E de o mie de ori de preferat Gigi Becali decit vagabonzii astia. Domnul Gigi Becali nu a insultat niciodata poporul roman. Cine incearca sa ne invrajbeasca va gresi", a precizat Corneliu Vadim Tudor.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.