Octav Cozmanca a anuntat ca PSD se pregateste de alegeri anticipate, care ar putea fi organizate in toamna acestui an sau in primavara anului viitor, pentru ca in prezent Romania nu este guvernata.
"Nu e nevoie sa cautam. Ei gresesc in fiecare zi, in fiecare ceas, nu avem nici o problema. Din punctul asta de vedere e foarte simplu pentru noi. Ne-au usurat opozitia de o maniera incredibila", a spus, ieri, Cozmanca. El a precizat ca PSD a evitat doua luni de zile criticile la adresa actualei guvernari, apreciind ca este normal sa astepte ca noii guvernanti "sa se aseze pe scaune". Cozmanca a mai declarat ca, din cauza conceptiei actuale despre modul de guvernare, "lucrurile sunt sortite esecului" si a apreciat ca vor fi organizate alegeri anticipate in toamna acestui an sau in primavara anului 2006.

BATUT IN CUIE

In privinta reorganizarii PSD, Cozmanca si-a exprimat convingerea ca Ion Iliescu va fi ales presedinte al partidului, iar Adrian Nastase presedinte executiv. El a mai aratat ca, indiferent de concurenti, Iliescu are sanse categorice sa devina presedintele partidului, iar in ceea ce priveste functia de presedinte executiv ea va fi adjudecata de Nastase. In ce-l priveste, Cozmanca a spus ca nu s-a decis daca va candida pentru o functie de conducere in partid: "Nu sunt in lupta cu nimeni, nu am ambitii si orgolii nemasurate".


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.