Fostul candidat al Actiunii Populare la Presedintia Romaniei, Marian Milut, a trecut la PNTCD, unde va deveni al doilea lider al partidului.

Surse din PNTCD sustin ca partidul il va arunca in lupta pentru Primaria Capitalei pe Marian Milut. Acesta a fost pina recent unul dintre liderii Actiunii Populare si candidatul acestei formatiuni la Presedintia Romaniei. De asemenea, sursa citata a mai precizat ca Milut ar fi semnat o intelegere cu PNTCD. Conform documentului, in cazul in care partidul ar ajunge intr-o coalitie de guvernare, Milut ar urma sa fie propus pentru o inalta functie guvernamentala, inclusiv cea de premier.

Contactat de "Cotidianul", Marian Milut ne-a precizat: "Nu sint candidatul PNTCD la Primaria Capitalei. Nu s-a pus aceasta problema in discutie. Daca o sa se puna, o sa iau o decizie. Nu stiu acum ce decizie voi lua".

Unul dintre liderii bucuresteni ai PNTCD, Andrei Dimitriu, ne-a declarat in legatura cu acest subiect: "Nici nu confirm, dar nici nu pot infirma o posibila candidatura a dlui Milut. In BNC (Biroul National de Conducere) de marti, 1 martie, se va decide daca PNTCD va avea candidat propriu sau vom sustine candidatul Aliantei D.A."

Numarul doi in PNTCD

Milut a recunoscut ca s-a integrat in PNTCD, dar a negat ca ar fi semnat un contract. "Eu doresc sa ma implic in constructia PPCD sau PNTCD, indiferent cum se va numi partidul. Nu poate fi vorba de incheierea unui contract intre mine si partid, pentru ca mai sint 3 ani pina la alegerile parlamentare si pot aparea alti oameni competenti, care sa solicite ei pozitii-cheie in guvern. Mai mult, de la presedintele PNTCD Gheorghe Ciuhandu, am aflat ca Marian Milut, va fi numit presedinte al CNC (Consiliul National de Conducere), functie ce echivaleaza cu pozitia a doua in partid. "De asemenea, dl Milut va coordona toate Departamentele economice ale partidului", a mai precizat Ciuhandu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.