PRM saboteaza cu tirbusonul prezentarea documentului in parlament

Presedintele Traian Basescu risca sa fie prins intr-un imens scandal, luni, in plenul parlamentului, atunci cand va prezenta concluziile raportului Tismaneanu privind crimele comunismului. Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a anuntat ca deputatii si senatorii din partidul sau vor veni la sedinta solemna cu un tirbuson in mana si ii vor striga, lui Basescu, "hotule" si "betivule", acoperind astfel discursul sefului statului. si PSD a respins acuzatiile din raportul Tismaneanu, prin care doi senatori ai principalului partid de opozitie - Ion Iliescu si Adrian Paunescu - sunt acuzati ca au sprijinit comunismul. Fostul presedinte Emil Constantinescu este unul dintre cei care au salutat concluziile raportului Tismaneanu, dar a sugerat ca Basescu este el insusi un continuator al "spiritului comunismului".

C.V. Tudor: "Este monstruos"

"il intreb pe Traian Basescu, dar pun aceeasi intrebare si generalilor Sergiu Medar si Constantin Degeratu pe care il stiu patriot: poate sa dea Presedintia Romaniei girul sau moral unei asemenea monstruozitati?", a intrebat, retoric, liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, vorbind despre raportul Tismaneanu. El l-a mai avertizat pe presedintele Traian Basescu ca i-a pregatit "un spectacol de sunet si lumini" in parlament, aratand ca seful statului nu-si va putea face auzita vocea de fluieraturile si huiduielile celor din sala. "Din hotule, banditule, betivule nu-l scoatem", a atentionat C.V. Tudor, precizand ca parlamentarii PRM au pregatit un intreg arsenal de fluiere si sirene.
Iliescu: "Nu am fost un stalp al comunismului"


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.