Secretarul general al Partidului Social Democrat, Titus Corlatean, si-a exprimat, ieri, satisfactia fata de alegerea conducerii a doua comisii importante pentru partid: integritate morala si arbitraj si cea de control financiar, care trebuie sa gestioneze situatia financiara a PSD.

Presedintele Comisiei de control financiar este Dinu Marin, care a fost ales in locul lui Dorel Burlacu. "Comisia de control financiar va asigura un control si o anumita strictete a functionarii sistemului de finantare in cadrul partidului, se apropie si anul 2007 cu campanii electorale, iar comisia va avea un rol important in respectarea legii campaniei electorale. Conturile PSD au fost deblocate, este deja o informatie publica, si lucram la o strategie de ameliorare a situatiei financiare, nu mai exista datoriile la proportiile vehiculate in presa, exista in continuare datorii, dar pe un sistem care va asigura un flux constant la bugetul partidului prin formule prevazute de lege, inclusiv cotizatiile, si vom da drumul din ianuarie la acest sistem de cotizatii din organizatiile judetene", a explicat Titus Corlatean.

El s-a aratat convins ca legea va fi respectata pentru a fi asigurata "functionarea fireasca a acestui partid".


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.